Godnatt!

Kom hem från jobbet vid 9 och gjorde läxa efter det, imorgon är det hoppning så det taggar vi. Alla lärare sätter även betygen över helgen så alla arbeten som jag inte är klar med måste jag skicka in imorgon.
Natti

Skolan!

Sitter vid skåpen med Johnna. Har fan 4 arbeteb att bli klar med och lämna in idag. Börjar även jobba kl 6 ikväll, fy Fan säger jag bara.
Drar lite planer för helgen. Imorgon har jag skola och då ska vi lämna in våra kära datorer. Usch kommer sakna dig. Sen efter skolan ska jag hem och göra mig iordning för att åka upp till KRS och rida. om jag inte mins fel så har vi hoppning, hoppas vi hoppar ute. Anna sover hos mig på kvällen.

Lördag så åker jag och Anna till Rollsbo och packar påsar till blodomloppet. Efter det så hänger vi bara och hitter på något. Pappa ville eventuellt gå på bio så det kanske vi gör. Sen så kanske vi ska sova på KRS. anske jag och Anna åker och rider också. vi får se helt enkelt xD

På söndag har jag ingen aning om vad som händer. 
PÖSS

Step up!

Nu har Anna precis åkt. Vi va uppe på KRS en sväng sen så åkte vi hem till mig och tittade på film.

Step up!

Denna filmen va skit bra tycker jag. Den hade bra handling och en röd tråd genom hela filmen. En typiskt ungdoms film med snygga killar!
Filmen handlar om en kille som åker fast och får samhällstjänst i 200 timmar så han ska jobba på en skola. MEn en dag i dansgruppen så bryter en tjejs partner benet och Tyler ställer upp på att hoppa in. Sen får ni följa hans resa med bra och dåliga sidor. Sen så vill jag in spoila allt men en bra film tycker jag allt!



Nu ska jag titta på Heroes!


Godmorgon

Vill sova typ 3 timmar till, är så in i helvetes trött...
Om s0 minuter går jag till skolan tur att det är Onsdag för då gör vi inte så mycket. Hoppas att dom har hämtat våra klass tröjor nu så att vi får dom! Sen så hoppas  jag också att jag blir klar med min häst på slöjden, gör en liten mjukishäst som man har som dekoration.

I eftermiddag blir det att vara med Anna, har ingen aning på vad vi hittar på men det lär vi märka.
Ne nu drar jag 

Puss!

Kort ridtur.

Innan vi red så gick vi till grann stallet för att hjälpa Mammas kompis med hennes nya häst. Tog kanske 45 minuter sen så gick vi tillbaka till våra hästar och tog in dom. Sadlade och begav oss av. Red en grusväg som inte tog så lång tid, 20 minuter kankse om inte en kvart. travade lite. Hästarna fjantade sig en gång tror jag sen så va det inget märkvädigt. 

Imorgon är det Selina och Eva som rider. Vet inte om dom gör det eftersom att det kanske ska regna. Annars får dom hålla sig på grusvägen. Jag är med Anna imorgon. kommer bli kul.

Se Ya!

Varit och lyssnat på ett vittne från förintelsen.

I morse så följde jag med tolerans gruppen. Dom skulle få lyssna på en man som lyckats fly från massa olika läger under förintelsen. Berättelsen om hans liv var väldigt intressant men lite låntråkig. Fick jävligt ont i nacken också men men vad gör man inte för att få veta saker.

Idag blir det att gå hem en stund efter skolan, sen åka till stallet och kankse rida.

Ridtur med Marita

Blev en tur idag samma väg som igår fast hela rundan, tog bara halva igår. Hästarna skötte sig fint och va en härlig runda. Blev lite trav med fast väldigt långsam, än så länge så är det väldigt svårt att få Millan att trava långsamt och vara avslappnad samtidigt. Men är nöjd över lag.
Nu ska jag nana natti natt!

Heroes

Sitter och Glor på Heroes. Började förra veckan och är redan på Säsong 2 och det är 23 avsnitt i varje säsong och avsnitten är runt 40 minuter. Den serien är verkligen bra.

Ikväll blir det stallet och tror att vi rider ut med Elin eller marita. Nu ska jag fortsätta glo på Heroes.

Härlig ute ritt!

Idag så kom Millans ägare och hälsade på, hon och hennes dotter. Dom tyckte det va kul att få träffa henne och tyckte att hon hade blivit fin. Millan är väldigt fräsch för att vara 19 år. 

Efter att dom hade åkt så gjorde jag, ELin och mamma iordning hästarna och red iväg. Red en sväng på ca 30 minuter, vägen va härlig. På detta nya stället är det mer horsefeeling när man rider för det ligger lixom 3 stsall brevid. Vi har Rogstorp,Börjessons och ett annat. Så det är ju mer hästar runt om kring. 
(Elin är hon soom har islandshästen Spyrna)
Nu ska jag sitta och titta på Heroes Som är min Drog!

Lång dag

Igår Red jag och mamma hästarna till det nya stallet. Tog ca 2 timmar 10 Minuter. Det blev en skritt tur då. När vi kom fram så ställde vi in dom i stallet så länge. Sedan släppte vi ut dom i hagen brevid dom andra hästarna. Till en början bryddde dom sig inte alls utan dom bara stod där sen så började Millan med sitt brunstande så hon stog oc skrek och hoppa å sparka i luften. Sen va det Ikaros tur att göra lite utfall mot Spyrna xD
Här komme lite bilder från igår.



















Dessa är deras nya hagkompisar ;)



Idag är det torsdag

Vilket betyder att jag ska jobba idag. Ville åkt och badat men ingen orkade, så blir att sola hemma på framsidan eller nåt sånt.

Nu sitter jag i skolan och har börjat titta på serien Heroes.

Underbart härlig dag.

Tog moppen till Ingetorp med Arista. La oss på ett avlägset ställe för att bada och sola. Svin kallt i vattnet va det men efter att ha tagit ett dop så blev det varmt ocg skönt. När vi skulle lägga oss och sola så hörde jag någon som lät som Johnna så jag ropade och det va hon så vi tog våra grejer och åkte bort till dom, dom va på klippan som jag kallar det. 

Där badade vi ännu mer och hade kul. Fick träffat Johnnas vänner som hon pratar så mycket om, hennes kille och några fler har jag träffat men kul var det. Efter ett tag så träffade jag Krille som jag inte täffat på ett tag, kul att se honom med. Vid 20 över 8 drog vi hem för pappa hade grillat, Arista drog innan vi åt och nu ligger jag i sängen och ska snart glo på film :)


- yummi -

Sommar!

Snart sticker jag och badar med Arista. kommer bli gött ska sola och bada, måste verkligen bada. Sen när vi kommer hem får vi se vad jag hittar på! 

Look a like today'

Puss!

Godmorgon Babes!

Ligger i sängen, stannade hemma från skolan idag. Har ont i magen så idag blir det en slapp dag och titta på Glee.
VId 4 tiden ska jag vara på Praktiska för att träffa annat folk som skt dit. Kommer bli kul. Om jahg inte kommer in på SRG så kommer jag gå där. 

Så kommer att få träffa mina "nya klasskamrater" 
Se ya!

Mycket som hänt.

Blev sugen på bloggen igen, skiter i om jag har mycket att göra i skolan.

Onsdag kväll va jag uppe på KRS och hjälpte till att förbereda inför pay & jumpen, Anna sov hos mig på kvällen.

Torsdag
gick vi upp tidigt, Anna skulle tävla Digression hoppade 70 och debuterade 80, 2 fel fria rundor för dom och jag va fotograf. Anna sov här igen.


Fredag va det ridning på stallet, red med i Annas och deras grupp också. Dom hade hoppning och jag fick Cyklon aka Älgen. Han var rätt jobbig att rida men rolig. I min grupp fick jag Zebra. Han va super kul att rida. övade på öppnor och slutor på böjt spår, det va inte lätt men det gick. Anna sov här igen

Lördag Idag va det Kungälvs crusing. Jag och Anna åkte med pappa upp till kåken ( stället där bilarna står/klubben) Där va vi ett tag men sen åkte vi hem. Vid 5 va vi i kungälv, satt vid rondellen vid ytterbyvägen. Efter ett tag så kom mammas kompis förbi åkande i deras kärra så jag och Anna hoppade in. Satt i bilen och åkte runt till 5 i halv 12 då vi släppte av Anna vid bussen, sedan åkte vi vidare till kåken igen där jag hittade mamma och vid 112 kvart över så körde min kusin och hennes kille hem oss i deras vän!
Foto: Anna W
Denne åkte vi runt i, Jajemän!

Söndag Va as trött så slappade, Senare på dagen åkte vi till stallet och red försiktigt för millan tappat en sko. Sen åkte vi och hälsade på mina kusiner.

Idag har jag varit i skolan och sen bara slappat!

Godnatt! 




kommer tillbaka 1 juni

kommer tillbaka 1 juni

Hej hej

Har varit med Anna dessa dagar. Vi har as kul och flummat oss, sovit i husbilden dessa 2 nätter men inatt sover vi inne.

Idag blir det ridning kankse gånger 2 men vi får se. iså fall rider jag med i Annas grupp för dom har hopnning.
Sen ikväll så hittar vi på nåt kul.
Imorgon följer Anna med mig till Crusingen så vi åker med pappa till kåken. och sen kanske så kankse vi åker med en kompis på crusingen.

Nu ska jag ha tråkigt/kul bye!

ingen uppdatering idag

Anna är här idag vill inte vara osocial med datorn så ni får klara er till imorgon.

Sket väder

Va så dåligt väder så vi red inte utan istället gick jag bakom stallet och longerade henne över hindret där.
Idag gick det bättre än vad det gjorde sist.

Nu ska jag snart sova ;)

Nu är jag hemma!

Hem ljuva hem, ne skojade bara. Men nu är jag i alla fall och om 1 ½ - 2 timmar åker jag till stallet, Blir en uteritt hoppas jag, vill rida kristines väg och ta hindret några gånger ;)
- kort från video! -
Uppdaterar när jag kommer hem, nu blire Glee!

Hemma och Johnna!

Sitter hemma hos johnna nu i köket, håller på att göra mat, blir våran speciella pastasallad, fast utan sallad xD
Sen så kommer vi väl titta på film och lite sånt. Kanske göra en videoblogg men inget jag lovar...

Klicka in på hennes blogg här


Tjabba!

Sitter i ett grupprum i skolan med Johnna. Ska hjälpa henne och fixa henne blogg.
Imorse hade vi som sagt NA prov och det gick väl bra hoppas jag, man fick ju använda miniräknare.
Om 5 minuter börjar min so och å är det dags för Redovisning ;) 
Puss!

Super tråkig dag...

Usch vad tråkigt jag har haft idag, Segt har det gått också.

Imorgon taggar jag för det sista nationella povet som är matte (man får använda miniräknare)
Efter skolan åker jag hem och antingen gör nåt som vi jobbar med i skolan eller så tittar jag på film. 
Runt 7 eller 8 på kvällen åker jag och mamma till pålarna och rider.
Godnatt!

Blev inget stall.

PÅ idrotten va vi utomhus och hade rugby i pisse regn och blåst, frös sönder när jag kom hem. Jag och Arista satt och tittade på en film, drömfångaren den va inte bra.


Nu sitter jag under filten och lyssnar på musik.
HA det!

Godmorgon!

Sket väder ute, men det stoppar inte mig från att åka till stallet sen. Åker dit med Arista tror jag och rider ut en sväng. Jag slutar vid 2 och då tar jag kontakt med Arista och så tar vi moppen till stallet. Blir att hon rider Millan och jag Ikaros. 

Sen pysslar vi lite i stallet och när jag kommer hem lägger jag mig och tittar på film :)

Godnatt!

Suttit och tittat på Footloose, den va grymt bra. Sen tittade jag på BB och Vobban åkte ut gött!
Imorgon blir det skola, tjejstöd och idrott. efter skolan tror jag att det blir hästen.

Puss och godnatt!

härlig kväll med Jalle och Jossan.

Jessica ringde och frågade om jag ville me ut åh grilla, och det ville jag. Så tog med mig en filt som vi kunde sitta på och så tänkte jag att Chino kunde få följa med.
Vi gick upp till stora smällen och satte oss. När vi väl fått tänt grillen så började vi med korven och sen grillade vi majskolvar som inte blev så lyckade. Mysig kväll även fast det blåste och va kallt, Chino jagade får xD


Underbar förmiddag!

Katrin kom och hämtade mig vid 10 och då åkte vi till strallet, tog in Millan och Ikaros, gjorde iordning dom.
Idag blev det barbacka, Katrin red Ikaros och jag Millan, vi red en jätte mysig runda. Hästarna va positiva och lugna idag. Millan gjorde ett litet hopp när hon såg en man som bara kom fram runt hörnet. Traven gick jättebra, Millan travade på lugnt, fick henne att trava väldigt lånsamt och avlappnat i en låg form.

När vi kom tillbaka så släpte ut dom och tog sedan in Jessie och Luke som vi gick på promenad med. Luke fattade ingeting och han undrade vart vi va på väg idag, Han brukar ju ifs stå i hagen hela dagarna eftersom att han inte är inriden.
Men det gick jättebra. Så sen körde KAtrin hem mig och nu sitter jag här och ska nog titta på något tror jag, snart kommer även pappa hem med våran fina husbil, så ska se om jag hittar nåt kull där inne ;)



Uteritt i fina vädret!

Kom precis hem från stallet och idag blev det en uteritt i det fina vädret. 
Red ner för en backe och tavade när vi hade kommit ner, sen vände vi borta vid romelandavägen och trava till backen men där kom en lastbil och jag hoppade för tt jag red barbacka, det va ju inte så att han körde lungt heller.
Sen valde jag att gå upp för hela den branta backen, Hästarna fick sig jobbat ifag. När vi va uppe för backen hörde vi att någont kom så v i gick in på en stor ficka vid vägen och såg då att det kom en svart cross, han va jätte snäll och körde långsamt han kan ju inte hjälpa att den låter, sen helt plötsligt kom det en till som nog inte såg oss för han gasa på och drog på bakdäcken, men där etfer kom det ännu en till som då såg ochh och körde lungt, han tittade även på mig och skakade på huvudet för att han tyckte väl att killeb framför gjorde fel och skämdes.

Men jag är nöjd över att dom inte hoppa till och blev rädda, reagerade gjorde dom ju såklart men dom blev inte rädda.



Go kväll igår

Fick Blacky på ridningen och vi gjorde en övning där hästarna skulle gå kvar med framdelen på spåret och bakdelen yttepytte innanför spåret. Blacky är en häst som man måste driva frammåt väldigt mycket. Man tror att han ska vara rätt lätt att rida men så var det inte, mina ben, trodde helt seriöst att dom skulle ramla av dom va som spagetti. Men tyckte passet gick bra och Blacky var trevlig att rida. 

Efter ridnigen så satt jag och Anna och tittade på Hoppspecialen som va och shit vilken rolig bana dom hoppade.
Sen så följde Anna med mig hem för att slagga här. Vi hade as kul, typ sminkade varandra as fult och tog på oss fula klädder och gjorde en video som kanske kommer upp ;)
Nu ligger vi och tittar på Pippi (a
Ska på möte kl 12 med :)



Snabb titt in här!

Hej på er. Ska käka lite fort sen byta om och åka upp till stallet, Hoppas att jag får Blacky som sagt.
uppdaterar såklart när jag komer hem ;)

Puss!

Får mer blogglust!

Kommentarer rullar in som de ska det går bra nu! ;) det är väldigt kul när statistiken höjs och det kommer fler kommentarer. Ni hjälper mig bra här, slipper sitta och tänka på vad jag ska skriva om :) Wunderbart!

Sitter i skolan och är snart klar med min So redovisning om förintelsen och människor som har överlevt.
På Tisdag är det dags att redovisa för hela klassen.

Idag är det ju fredag och en härlig dag i skolan. Sen efter blir det ju inte sämre precis, ska hem städa rummet om jag orkar. Vid typ halv 4 om inte tidigare åker jag upp till KRS sen klockan 6 Rider jag i träningsgruppen, hoppas jag får Blacky!

På kvällen vette fan vad som händer, stannar nog på stallet och tittar på Nellie och Snowie.
Sen drar jag väl hem och käkar å tittar på film, kankse får med mig någon brutta hem som slaggar hos mig :)

Godnatt!

Ligger i sängen ooch ska snart sova. Jobbet idag gick skitbra, bara det att Nellie skrämde mig några gånger. 
På utvecklingssamtalet va det bara posetivt men jag måste lämna in mitt tidsdokument i son och mitt boende
arbete i non.


Utelåst.

Hatar att vara utelåst, som tur är va min granne Amanda hemma så nu sitter jag är och gör något på datorn xD
Vill hem och äta innan jag ska på utvecklingssamtal, men vi får väl se hur det blir med det. 

Dessa dagar när det är sånt här skitväder orkar man ingenting, man har ingen motivering alls :(


skuuula

Drar mig till sksolan, ska bara fatta dagen snabbt.

Skolan slutar kl 4 då sticker jag hem, kl 4 har jag kvartssamtal. Efter det går jag hem och tittar på någon film.
Kl 6 börjar jag jobba, frågar pm Arista vill med. När jag kommer hem sätter jag mig och chillar lite.

Det blir en najsig dag ;)

Söndag.

Vaknade upp vid 12- tiden i annas villavagn på Getskär. Gick upp och satte oss å spelade monopol, sedan käkade vi efter en stund. Vi 2- tiden körde Marcus hem oss till mig, där bytte jag snabbt om och så tog jag och anna moppen ut til hännes medryttarhäst. När vi kom fram sa Ida att jag kunde få rida hennes ungponny, vilket jag gjorde. 

Jag Anna och Elvira red ut, blev både trav och galopp, en väldigt mysig väg vi red. Anastasia som ponnyn hette va jätte trevlig och mjuk, lyssnade väldigt bra på sätet.

Sen stressad vi med stallsysslorna och åkte hem till mig å åt sen va det dax för att åka och titta lite på det nya stallet (japp vi ska byta den 1 juni, vi kommer då stå i Kareby. I Oktonber åker Millan hem igen åh då känner mamma att hon vill ha nära till det mesta)
Det är jätte mysigt det nya stället, bara 4 boxplatser.

Sen åkte vi och släppte av Anna hemma hos sig för att åka vidare till hästarna. Jag Longerade Millan i Hagen bakom stallet, där har vi satt upp ett litet hinder så då longerade jag henne över det några gånger och sen släppte vi ut dom igen och åkte hem :)

En lång men rolig dag ;)


Home with Anna!

Ligger på golvet med anna och lyssnar på musik. 
Blir snart att glo på film eller något ;)



Stan

Sitter och har So just nu, sen blir det språkval och efter skolan drar jag med Johnna in till stan, så det blir ingen häst idag. Jag kanske får med mig något litet hem, men sparar pengar till annat.

Så ni får uppdatering ikväll ;)

Gillar denna låten, tar mig tillbaka till Polen!


Morgon morgon!

Sitter i soffan och ska snart dra mig till skolan. HKK som första lektion sen flyter dagen på. Måste bli klar med mit So arbete om Förintelsen.

Vet inte om det blir någon häst idag, antingen åker jag ut eller så får mamma ta dom :)

Godnatt!

Tittar klart på BB sen lägger jag mig. Ni får söndags inlägget imorgon!


En käftig Millan!

Vi red inte ut pga att hästarna hoppade och studsade i hagen, så vi tänkte att dom kanske va lite pigga.
Så vi hamnade i paddocken idag. Millan blir lätt stressad och när hon blir det låser hon sig och blir stum i munnen.
I slutet började hon mjukna så då slutade jag, va inte så nöjd idag men shit happens.

Tog lite bus bilder i hagen!










BTW Svar till Amanda som kommenterade ett inlägg: Du är fin!



Drar mig till stallet.

Blir en uteritt idag, rider slingan runt Marieberg. När jag kommer hem får ni veta hur det gick och det kommer äben upp ett inlägg av vad jag gjorde igår.



Lördag

Gick upp relativt tidigt och åt frukost, Sedan så skulle vi vara på US möte på stallet, Vi planerade lite om vad vi ska göra på familjedagen.

Sen så hämtade mamma och Carin oss och vi åkte ut till veneröd på hästfesten. Mammas kompis Carola va där ute och skulle visa upp sina två hinstar Fadde och MAgico. Så jävla fina e dom :)

När vi kom hem därifrån så åt vi och sedan åkte till stallet, jag och Anna red ut barbacka, blondi åkte hem innan. Det blev en mysig barbacka tur i skritt.
På kvällen körde mamma ut oss till Getskär där Annas familj har en villavagn på campingen. Va med en tjej där som heter Linn. Kul att träffa henne, as skön va hon :)

Bilder på Carolas PRE hinst Fardelejo "Fadde"





Här har vi hennes Andalusier hinst Magico.





Fina hästar va? ;)

Fedag!

Hej allihopa!

I fredags så red jag ju på KRS men först tittade jag på Anna och dom i en halv timme och sedan gick jag upp för det va upprop. Vi hade hoppning och jag fick Nelson min lilla favvis. Vi började med att värma upp hästra fritt och sedan kom vi igån. Hoppade hinder som stod på medellinjen. Så vi hoppade alltså 3 serpentin bågar, vilket va väldigt kul, i slutet la vi till en 10 diameters volt vid 2 av svarta plattorna. Nelson va fin och duktig, lite käftig bara men det gick bra.
Efter ridningen tittade jag på Anna och BLondi som va med i hoppspecialen och Anna fick Rikki och BLondi LAy, dom hoppade en jätte rolig bana som jag blev sugen på :)
Sen haffade jag med mig dom båda hem, så dom sov här och vi hade jätte kul med mamma och Carin :)


Bad update!

Skriver om allt som hänt i enskilda inlägg, då jag inte har orkat blogga, ingen ursäkt för det.

Sitter just nu på tjejstödet och jobbar matte, senare ikväll åker jag till hästen och rider i paddocken :)



Sista lektionen!

Sen blir det hem och käka, och efter det åker jag till Anna och hämtar henne, sen drar vi till mitt stall kankse och hjälper till att stängsla.

efter det följer jag med upp till KRS och tittar på Anna och dom, sen så rider ju jag och eftre mig rider Anna igen och inatt sover Anna och kankse blondi hos mig ;)
kommer bli fett kul :)



Rast!

Känner mig så fruktansvärt seg och det blir ju inte bättre av att jag har träningsvärk från joggingdagen igår.

Idag tror jag att jag åker ut och tittar på Anna lite när hon rider, sen så börjar jag ju jobba lö 6 och får hjälp av Arista.


Hej hej!

Sorry för det tidigare inlägget ett gammalt inlägg, måste ha klickat eller kommit när en knapp så det har lagts upp.
klart jag inte kommer att ta en blogg paus.

Nu har jag bara 2 nationella kvar allt som allt, så himla skönt! 
IDag i skolan hade vi joggardag och vi sparng 6.3 kilometer. Sprang så mycket jag orkade och kom in på 38,13 minuter så jag är riktigt nöjd!

När jag kom hem tog jag en dusch och gick sedan ut och solade lite ;)

Imorgon kankse det kommer upp en videoblogg vem vem, eller så kanske det kommer upp ett åsiktsinlägg, beroende på om jag har den tiden!


Visst har jag en söt hund?
˜Foto: Anna Wingårdh˜

Blogg Paus!

Hej allihop, tar en blogg paus, Vi får väl se om jag får suget att komma tillbaka ;)


Hej å hå!

Varit hemma en stund
och fått varva ner.

Vi va på KRS vid 8 och strax därefter kom Mette så vi visade passet och sedan lastade ur, mamma gick och betalade medans jag tog av honom täcket och skydden. Någon gång vid halv 9 så började jag värma upp. Herregud vad nervös jag var xD

Väl inne på banan så glömde jag av om man började med att hälsa vid x eller G så det blev nogonstans där i emellan. Sen flöt allt på relativt bra men i högergaloppen bröt han av till trav 3 gånger för att jag inte orkade hålla om honom. Sen när jag skulle fatta en ny galopp efter sista avbrottet hann vi komma in på diagonalen och där blev det fel galopp, MEn jag är endå jävligt nöjd för att vara första gången vi är ute tillsammans. Fick 60 % så det blen en godkänd ritt och en vit rosett :)

Lovisa filmade och tog kort, efter tävlingen gick vi bort till en äng och tog kort, tog en galopp och lite trav. Sen fick han skritta av sig och äta :)

Bästa hästen!♥