Packat, packat och städat!


Har inte haft tid att uppdatera idag, packat det sista inför chappen Imorgon och Ridlägret.

Städade sedan lite i tvättstugan och groventren, såg förjävligt ut!
Snart kommer Anna hit och sover här åker vi imorgon :) 

Hoppningen igår med Millan gick super Anna fick några fina kort. Inte lätt att va med på att klicka. Millan tar ju i för kung och fosterland. Måste hålla in henne som fan, släpper henne även lite för tidigt.

Tror jag får bilderna när vi kommer hem från chapopen ;)

Sista inlägget nu innan jag åker Puss!

Kommer bli dålig uppdatering över helgen och nästa vecka...

På Torsdag är det så att jag åker till high chaparall då det är westernweekend med massa western tävlingar. Tar med mig Anna som sällskap. Kommer att vara borta ända tills på söndag kväll och kommer så inta att ha med mig min dator, kommer där emot försöka skriva nåt enstaka inlägg från mobilen om kommer ihåg ;)

Sen när jag kommer hem från Chappen på kvällen så ställer jag fram allt jag ska ha med mig, för på måndagen åker jag på ridläger med Millan och är borta tills på fredagen tror dock jag kommer att ha med mig datorn till ridlägret, vi får väl se ;)

*
Love the weather to day ;)


Snabbisinlägg

Godmorgon!

Hade sovmorgon idag vilket va väldigt skönt!
Alldeles strax så ska jag ner och duscha, ska på kalas sen..
Efter att jag har duschat så ska jag packa inför High Chaparall!

Runt 8 tiden ikväll åker vi och plockar upp Anna hos Henne för att sedan åka till stallet. Ska hoppa i paddocken idag och Anna ska fota. Hoppas hon skickar bilderna idag så att ni får se dom.

Vi får väl se när jag kommer hem efter kalaset, Kanske hinner jag upp till KRS och fota Selina som jag lovat ;)


Sov ute inatt!

Anna sov här inatt och vi fick ett ryck och bäddade ute under vårat partytält med dynor,madrasser, filtar,täcken och massor av kuddar ;)

Somande runt 3 där nån gång efter att ha skypat med Erik. Va jävligt gött att sova där ute då det va kallt men varmt under täcket sen så va det hur mysigt som helst eftersom att det regnade :)

Idag händer inte så mycket, Anna åkte precis hem och vi har bara legat och tittat på film nu på morgonen. 
Senare blir det att rida ut på Millan i alla fall.

Äna!

Varit hemma hos Anna nu och tittat på film och haft det kul! (y

Hon kommer snart hit till mig och sover här. Kanske blir det så att vi 2 åker och rider imorgon :) 
Hwo knows`?

GAAAASH

Va trött jag bli på Millan ibland asså! 
Hela ridturen idag gick hon som en uppspärrad luftballong. Så himla jobbigt.

På Onsdag åker jag till high chaparall så kommer inte vara någon uppdatering, kankse om jag slänger upp en mobilblogg. 


Ridpassen!

Red Ikaros först!

Gick bort till Börjessons paddock och började med att skritta Ikaros. Ikaros va lite käftig idag men gick bra frammåt sluttet. Efter en stund satte jag igång och jobbade han i trav. Där jag fick vara väldigt noga med att rida fram honom och få med baken. Galopperna gick som smort och den sista avsaktningen va hur bra som helst. 

Nöjd över honom idag.

Millan Tog med med bort och hoppade i Bellas Paddock. Får ju prova mammas vänninas hoppsadel och den låg helt okej så den tar jag med mig till ridlägret V 27. Borta i paddocken skrittade jag och lät henne kolla runt lite innan jag satte igån i trav. Jag är ju inte direkt van vid att rida i hoppsadel och ha så korta läder men det fixade sig. 

Gammal bild ;)

Vi började med att trava över lite bommar som låg mekllen hinderstöd och det gick finnemang fick dock tryckka på henne lite. Sen så satte vi ihop en kombination vilket gick bättre en vad jag trodde det skulle gå. Hon drog lite i kombinatinen men hon skötte sig bra. Mamma tog lite bilder, får se om några blev någorlunda bra att lägga upp här imorgon ;)

Mer än nöjd över Millan!

Nu ska jag nanan för att gå upp tidigt och åka till stallet imorgon :)



Snart bär det av!

Om en stund åker jag och mammi till stallet. Först så rider jag Ikaros i Mangen sedan så ska jag rida Millan i en tjejs paddock. Ska testa sadeln och då även hoppa tror jag. 

Tar med mig kameran så atrt mamma kan fota både Ikaros och Millan!

Snart bär det av!

Om en stund åker jag och mammi till stallet. Först så rider jag Ikaros i Mangen sedan så ska jag rida Millan i en tjejs paddock. Ska testa sadeln och då även hoppa tror jag. 

Tar med mig kameran så atrt mamma kan fota både Ikaros och Millan!

Godmorgon

Blev ingen häst nu på morgonen. Mamma är sjuk så vi åker ut senare istället. Kanske kommer mammas kompis ut med sadeln jag ska prova på Millan idag med. Om den passar har jag den på lägret :)

Sitter och tittar på en rolig film men datorn är seg så det laggar sönder :/

Go dag!

Min afton har varit helt suverän!
God matt och trevligt folk. Imorgon blir det upp tidigt för att åka till hästen. Ska även prata med en tjej som heter bella där för lite planer ;)

Nu ska jag titta på en film innan jag går och lägger mig
Puss!

snart anländer gästerna

Snart kommer alla gäster hem till oss på midsommar firande. Lika fint väder som förra året = ironi på högsta, här har vi ösregn och molnigt, men ändå gött med 20 grader. 

Ser typ ut så här



Im sorry!

Va så jävla trött när jag kom hem från jobbet igår, jobbade dess utom över i 40 minuter.
Va så trött så jag gick och la mig, där av skrev jag inte vad som hade hänt.

Dagen igår va full smockad.

Började dagen med att hand tvätta Millans flugtäcke pluss benlindor. Tog typ 3 timmar.
Sen så åt jag och mamma å åkte där efter till stallet. Red en runda på typ 1 timme och 15 minuter.
Skit härligt väder men nästan för varmt emellan åt. Millan va as jobbig till en början. Vi red en bit på asfalten och vid en gård på ena sidan stod det en traktor med släp som dom lastade på saker och Millan blev ju då skit fjantig och kunde inte gå kvar på sidan. Så hon gick då mitt ut i vägen, hur mycket jag en pressade så fick jag henne fan inte till kanten. Och självklart kommer det då en bil bak i från när Millan går mitt i vägen. Pressade henne som fan både fråmmat och utåt kanten men icke gick hon dit. Så till slut fick jag fram henne då hon började trava vilket jag sket i bara jag kom förbi liksom. Bilen låg ju bakom och puttrade hela tiden med. Såg en liten gräs plätt jag vek av in på andra sidan. Fy fan va jobbigt det va. Sen gick resten av turen bra. Galoppen va lugn och fin :)

Efter stallet så åkte jag och mamma till Karebys Pizzeria vilket tog 40 minuter och få våra jävla pizzor och när vi fått dom åkte vi hem och åt, inte va pizzorna goda heller...
30 minuter efter det så va det dax att åka upp och jobba på KRS. Sista jobbdagenm gött som fan.
Jobbade då som sagt över i 30 minuter och när jag kom hem så la jag mig och sov :)

Idag blir det städning och röj inför främmat nu på midsommar!
Fick även världens jävla bränna på ryggen från igår :)


GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLIHOP!♥


Fullsmockad dag!


Har haft mycket att göra idag och nu ska jag åka å jobba. Skriver om allt ikväll.

Puss!

Härlig barbacka tur!

Gud asså vilken härlig ridtur.

Ikaros är en helt annan häst när man rider barabacka, mycket lugnare och snällare. Han är mer medveten om att det sitter någon på han utan sadel och om han hade hoppat till så tappar jag balansen helt och hållet. 

Han är så himla gosi Ikaros. 
Vad jag fattade det som så va Millan lite på tårna idag, ville inte riktigt gå frammåt heller. Lite loj i bakbenen då hon snubblade till ibland.

Härligaste ridturen på länge. Kunde by the way sitta ner riktigt bra och stadigt på han i traven idag, kan kanske har med å gör att han är så fet nu xD

Gosi hästen
Älski pälski!

Blir att rida ändå!

 

Kärleken!

Kärleken är så otroligt vacker. Den känslan man får ibland när man hör ett ord, får en blick av killen/tjejen man gillar är obeskrivlig. Kärleken är väldigt svår att beskriva.

Vissa älskar kärleken och vissa bara hatar den rent av. Man ska inte förvänta sig för mycket. Finns människor som inte förstår hur man ska bete sig och går runt och snackar öppet om människan den gillar för att få uppmärksamhet, det är inte rätt för till slut kommer killen/tjejen tycka det är jobbigt.

Kärleken är ingen lek, man ska ta vara på tiden då 2 blir blir tillsammans. Jag har själv varit kär i typ 1558 killar. Men när man blir äldre förstår man va riktig kärlek är. Det är inget att leka med. Håller med om att det är så svårt att få killen/tjejen man vill ha. Inget man bara får gratis. Man får kämpa vafan! Visa att man finns fast på ett smart sätt. Inte vara på hela tiden heller, man får lägga korten snyggt.

Just nu är jag inte kär i någon. Utan jag är kär i kärleken, vet inte hur jag ska förklara.En pojkvän/flickvän är nåt av det finaste man kan få, om det är en kille/tjej som behandlar dig rätt vill säga. 
Kärlek är en underbar känsla som inte kan tas över av nåt, så vida det inte överförs till ilska och hat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Man ska vara försiktig med det man har men endå våga öppna sig. Hittar du en kille/tjej som du tror är rätt och det sen visar sig att han/hon är ett svin, för alla är det inte så lätt att sluta älska en sån människa för att dom är rädda att dom inte får nått annat. Våga släppa taget och sätta ner foten. 
~YOLO~
~YOU ONLY LIVE ONES!~
 

Inlägg

Kommer upp ett litet inlägg om kärleken Senare runt halv fem.
Ni får kommentera mer på frågestunden, så scrolla ner lite nu ;)

Hoppbilder från i fredags grupp 3! Del 4

Daniela & Domeniuqe (Stav?)

Hej på er.


Idag händer mycket skit. Ska tvätta de kläder jag vill ha med mig till High chaparall som jag ska till om ca en vecka. Sen ska jag även tvätta schabrak & mina lindor. 
Jag ska åka upp till KRS och lämna in anmälnigsblanketten.

Jag måste städa mit rum och lägga iordnig tvätten, sen får vi väl se om jag hinner titta på en film eller sola ;)

Hwo knows?

Vad ni en gör, glöm inte frågastunden fråga massor!

Natt i natt!

Drar mig till sängen nu och gosar ner mig.
Har go sovmorgon imon vilket uppskattas mycket av mig.

Onsdag imorgon vilket innebär hästfri dag, hoppas Selina och dom rider, annars kanske jag åker ut ändå ;)

Hoppbilder från i fredags grupp 3! Del 3

Wilma & Lady!

Ridturen

Gick bra idag, red på hacket och Millan lysnsar bra på det. Men så fort hon inte förstår slänger hon upp huvudet.
Mycket grejer som lät runt om kring idag och Millan reagerade inte ens vilket va väldigt skönt

Sitter nu här hemma och tjockar mig med godis och film :)
Kan det bli bättre?

Kör igång en frågestund!

Kör på en frågestund!
 
Fråga vad ni vill så svarar jag, Vi får väl se om det blir en videoblogg om svaren.
Ni kan fråga ända fram tills på Söndag kl 18.00
 
Det kan vara en enkel fråga eller this or that!

Fråga på nu!
 
 

Godmorgon!

Legat och segat i sängen hela morgonen. Gick väl upp för en stund sen.
Idag blir det stallet, Vi får se om det blir ridning men det hoppas jag, måste ju hålla igång Millan tills lägret.

(kommer försöka fixa en ny design med om jag orkar)
Hörs!

Min utveckling med Millan!

Fick hem Millan den 10 Oktober 2010. Jag va så himla lycklig när jag såg transporten rulla in på gårdsplanen. När Millan lastades ur och dom gav mig grimskaften kändes det som att allt stannade för en sekund. Jag kände mig speciell över att Millans ägare gav mig den tilliten att ta hand om deras häst. Jag minns även att jag aldrig ville släppa taget om det där grimskaften som va början av vår vänskap.

Två dagar efter att hon kom så skulle jag rida henne. Jag tyckte då att allt gick skit bra. Jag började träna för en tjej som heter Therese och insåg då att allt gick inte så bra som jag trodde. Bara för att jag kunde rida henne så va det bra, nej så va det inte riktigt. Egentligen kunde jag inte rida henne i början, det va bara vad jag trodde.

Millan är en häst som blir lätt stressad. I början när jag hade henne så blev hon ofta stressad. Det gick inte ens att försöka få henne i en lugn trav, Galoppskänklen fattade hon inte och rusade istället in i galoppen. Hon kunde få fram formen men det va väldigt svårt.

Tittar jag tillbaka nu och jämför hur det såg ut då så har ja blivit så mycket duktigare, vet mer om olika saker och har dessutom lärt mig ta så mycket mer ansvar. Millan va den perfekta hästen för mig. Vi har lärt varandra så otroligt mycket.

Efter 1 och ett halvt år har vi åstad kommit saker jag inte trodde att vi skulle klara. Formen går bra nu hon håller den fint och arbetar med hela kroppen. Vi har lyckats få till långsam lugn trav i låg, lång form. Det finns mycket vi har lärt oss. Vi har framför allt byggt upp förtroende för varandra. Innan kunde jag inte låta Millan stå lös. Nu står hon lös när jag borstar henne och rör inte en fena!

Jag har fårr bättre sits och saker jag inte kunde då kan jag nu tack vare denna Godnig!

Gud vad jag älskar denne hästen!♥

2010



2012

Vad tycker ni? är det skillnad?


Duktig Millan!

Regnade så mycket idag så hästarna va dygn sura. Blev att GÅ in i rast hagen och köra lite NH. Fick Millan att vara uppmärksam på vart jag var. Släppte lös henne sedan och kallade in henne, backade och fick henne att följa mig. Hon har blivit mycket duktigare och lyssnar bättre nu :)

Hoppbilder från i fredags grupp 3! Del 2

Emma & Rikki
Denna Ponnyn är grym!

Tjenare

Den nya American Pie filmen va grym. Rolig som alla andra.

Ikväll kommer det upp ett långt inlägg om min och Millans utveckling.
Kommer även upp mer ikväll.

Ska även lägga upp fler bilder från i fredags :)
Nu ska jag se på Battelship!

Puss

Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar om ett fint pris på Nicholais blogg.
Klicka på länken↓ för att komma till tävlingen!
http://nicholaihollesen.se/?p=33#comments
 

Hem ljuva hem!

Inatt sover jag hemma vilket kommer bli väldigt skönt. Just nu sitter jag och tittar på American Pie the reunion. Hittade en bra cam att titta på-

Senare ikväll åker jag till stallet och rider.
Nu måste jag ner och leta efter godis så jag kan njuta av resten av filmen ;)

Hoppbilder från i fredags grupp 3! DElL

Bosse och Cyklon!


Fjantig Millan

Usch vad jag vill kräkas över ridturen. Seriöst Millan hoppade till över allt. Höll till och med på att åka av en av gångerna., hon blev rädd för fåglar som flög från trädet så stod i höger stigbygel och typ hängde på sidan. Så jävla fjantig va hon idag. Men väl tillbaka i stallet så va hon underbar. släppte henne och lät henne stå lös, hon rörde inte fläck och jag fick till och med mysa med henne och det är inte ofta det händer!


KRS hela förmiddagen

Va uppe på KRS vid 08.00 imorse.Vi i träningsgruppen hade anordnat en poängpromenad till häst. Va rätt segt fram tills Arista kom. Jag satt bara och höll i fikat :)

Om en stund ska vi äta och sedan åka och hämta Anna. Jag ska passa en katt tills på Torsdag så vi får bo i hennes lägenhet vilket vi ska göra då :)

Puss!

Summer plans whit Millan!

Åkte ju upp till KRS Förut, åkte upp för att hämta en blankett till ett ridläger vecka 27.
Har tänkt på att jag vill göra något speciellt med Millan och då pratade jag lite och så med mamma och pappa. Lägret kostar 3 500 och jag betalar 1 400 kr själv och mamma å pappa resten.

Så vecka 27 2/7 - 6/7 kommer jag och Millan vara uppe på KRS kommer även bli extra kul då Blondi och Bosse ska ha med sina travare. Längtar redan...
kommer att vara 2 pass om dagen, så kommer att ha en ridskole häst också att kombinera med då Millan inte har den konditionen.
Blir att hålla igång henne rejält nu så att hon orkar så mycket som möjligt!

Nu ska jag söva Natt i natt!
 

Examens Fika!

I våran Släkt gör vi så att när man går ut nian så har man en liten fika och får då pengar. Så det hade vi idag. Det kom några stycken och vi satt och fikade. Fick sammanlagt 1 400 kr vilket va jävligt gött!

- Felix, jag och Måns!

Gick sedan ut och spelade fotboll med mina kusiner vilket va kul faktiskt dom är, Zonny är 3 år, Måns är 6 år, Jolene är 4 år och Felix är 9 år. Ebbe (grann pojken 6 år) kom även över och va med!
 

KRS

När jag kom hem från stallet så duschade jag och tog på mig kläder. Åkte upp till KRS och träffade kompisar. 

Anna och hennes grupp skulle hoppa idag. Stannade och tog kort!

 


Stallet...

Skriver allt i enskilda inlägg!

Kom till stallet och gick in i hagen å kände på Millan. Svullnaden hade gått ner och kändes inget speciellt. Hon va heller inte mer varm på något ben. Tog ut Ikaros från hagen och gjorde iordning honom. 

Gick bort tilll manegen med honom och red. Gäller att man rider den hästen. Sitter tungt och får med baken in under sig. Vissa som fått testa honom tycker att han är så lätt. Ja han kan knäcka på nacken men jobbar inte med resten av kroppen. Och man känner så tydligt på honom när man lyckats. Efter en stund satt mamma upp och sen jag igen gick alldeles SUPER!

När vi kom tillbaka till stallet borstade vi av honom och släppte ut honom i hagen, tog då med Millan in. Strod ute och borstade henne. Gick sedan en promenad. Millan är inte halt, hon hade nog bara lite ont igår. Så nu kan jag rida igen!


Godmorgon my lovely readers!

Ligger i sänden och vaknade för en stund sen.

Om några minuter ska jag gå upp och ta på mig ridkläder, sen väntar jag in mamma och vi käkar.
Blir då stallet nu på morgonen, ska se om Millan fortfarande är svullen och halt...
Är hon inte det så rider jag ut och tar det försiktigt.

Kommer även släppa mina planer som jag smort för sommaren med Millan för nu är det helt klart (y

 


List

Följde med mamma ut till hennes kompis islandshäst List för att testa ett av våra flugtäcken. På det stallet står även ett varmblods sto som jag är helt kär i!

Nu ska jag sova så hörs vi imorgon!

Millan fick Panik!

I stallet så ställde jag Millan i boxen för att fixa henne. När jag hade satt på tränset och sadeln så stängde jag dörren och lät henne stå där medans jag tog på mig västen och hjälmen. Millan är ju ett sto och nu brunstar hon och om då Ikaros eller nog kommer i närheten så skriar hon och lyfter lite på foten. Så idag lyckades hon sparka i väggen så Grimman ramlade ner som satt i grimskaftet så hon lyckades på fastna i grimman och fick då panik, hon sprang runt och runt. Fick tag i henne och stoppat, Fick loss foten och bort grimman. Efter åt va hon sönder stressad.
När vi gick ut så satte jag inte upp. Gick med henne för att se om hon va halt. Och hon ömmade lite. Så nu är Millan halt...
Fattar inte än hur hon lyckades? Men vet nu att jag ska vara väldigt noga med vart grimman och annat är.

Nu ska jag va med på mammas kryddparty-
Puss

Kvällen igår va helt crazy

Kom till Marstrand runt halv 9. Snuten körde runt över allt. Så vi stack upp i skogen och satt oss. Började dricka lite smått. Sen så ringde vi Andrea och hon sa att vi kunde lägga allt i mattis bil. Sen så kom Plate och massa mer så vi drog med dom till engelsman. Där alla va så där stannade vi esten av kvällen. Träffade några från min fd klass som det nu är. Där drack vi upp resten och tydligen hade någon hört att snuten skulle dit så alla fick panik och gömde drickan. Men jag,jalle,panda,plate,oskar och Dennis gick ner och satt oss i ena bunkern. Sen gick jag upp igen. Drog med Oskar,Korven,Dennis och Chrisse till fotbollsplanen där hämtade pappa mig så jag åkte hem.
Jaja synd att inte jag fick stanna längre.


Nu ska jag till stallet och rida. Blir uteritt , skriver om det sen.
Puss!
 

Drar nu!

Tagga skolavslutning och sedan feeeeeeeest på marstrand med gött folk. Kommer hem senare i natt så ingen bloggning förens imorgon.
sä här ser jag ut!

-Foto: Anna Wingårdh-
Puss!

Skippar skolan idag!

Går inte till skolan idag eftersom att hela skolan har nån onödig fotbollsdag. Tänker inte sitta borta på Yttern och frysa.

Ikväll har vi alla 9:or på skolan skolavslutning så det blir att pallra sig till skolan vid 17 ikväll för att först gå runt och "mingla" lite på torget sedan gå till matsalen och käka landgång, folk kommer även uppträda. Sen på kvällen får vi se om jag åker till marstrand, fast det är så värt det. Juste Äna kommer och fotar mig sedan i min klänning med mera. så bilder komer på det.

Vill även nämna att jag har big plans på G med Millan i sommar, Skriver inget mer om det förens det är säker. Vill ju inte bli för överlycklig och låtsas som att det kommer gå.
Nu ska jag lata mig och sedan börja fixa iordning.

Puss!

New Haircut!

Är så nöjd med min nya frisyr. Hoppas det håller sig tills imorgon. Ni får tyvärr inga bilder idag då jag inte orkar ta några. Får bilder imorgon när ni får se hur jag ser ut men klänning och allt inför avslutningen.

Nu ska jag krypa ner i sängen se ya

25 minuter skritt

Kommer fram till stallet och ser att ett av lammen står utanför sin hage och vill in, strömmer är på så vi stänger av den och ska gå fram till lammet men den är skygg så den bara tar sats och hoppar emellan tråden så det va bara att sätta på strömmen igen. 

Tog in hästarna och borstade dom. Idag blev det en 25 minuters skritt ritt ;)
Nu taggar ja resultatet av klippningen

Puss

Hur långt har folk mage att gå nu för tiden? Mina åsikter kring detta!

Jag fattar inte hur människor har mage till att göra sånt här mot oskyldiga djur. Människan måste vara helt jävla kaputt i skallen asså. Att sedan även förgripa sig på ett djur hur sjukt är inte det? 
Det dummaste är att Polisen gör en liten undersökning och sedan lägger ner det, som att djuret inte har något värde. Det är sjukt dom kan väl försöka sätta dit det jävla psyk fallet!

Blir så galet jävla arg när jag hör att sånt här händer. Hade det hänt Millan eller Ikaros så hade jag fan gått genom jord och HELVETE för att tortera det fanskapet själv. Ursäkta mitt ord val men är så jävla förbannad.
Usch gör något åt saken. Skaffa en sida där man kan skriva om man sett minsta lilla som kan hjälpa oss att stoppa denna idiot.

 

” Islandshästfölet Juni hade börjat skutta runt i hagen i Brastad i Lysekil. Men hon hann bara upptäcka världen i sex dagar. I går hittade ägarna henne ihjälplågad. - Det är verkligen tragiskt, det går inte att fatta det än, säger Kjartan Óttarsson.

 

Juni brukade alltid hålla sig i närheten av sin mamma. Men i går kväll kunde Kjartan Óttarsson och Emmeli Lindholm inte se henne. De gick ut för att leta och hittade henne längre bort i hagen, med tarmarna utanpå och ett fem centimeter brett hål på vänster sida buken. - Det var väldigt fina, skarpa kanter så veterinären kunde konstatera att det varit ett vasst föremål som orsakat det. Det kunde heller inte vara något rovdjur, det fanns inga bit eller klomärken, säger Kjartan Óttarsson. Efter vidare undersökning så upptäckte även skador i fölets underliv, vilket tyder på att gärningsmannen kan ha förgripit sig på henne.”

 

Läs resten av artikeln här: http://www.expressen.se/gt/folet-juni-plagades-till-dods-i-hagen/


Jävla sket morgon!

Pappa väcker mig och frågar när jag börjar. Som vanligt säger jag 8.00. Inser då att klockan är det och stressar som fan med kläder på och borsta igenom håret. Hann inte äta frukost.
Kommer till skolan och tittar om min klass är i Hkk, läraren öppnar och jag frågar vart alla är. 
- Men har inte ni sovmorgon?
ÅHHHH så jävla sur va. Går tillbaka hem och lägger mig i sängen.
Men nu ska jag käka 

Se YA!

Äna

Sitter i sängen och pratar med Anna på videochatten. Snackar om allt och lite till, kolla även in på Henrik Barrys blkogg och titta på det Fina korten Anna tagit eller så tittar ni in på Själva hennes blogg. Hon är så jävla grym på att ta kort! www.awp.blogg.se
Imorgon är det Tisdag och vi ska ha klassdag hoppas vi slipper HKK på morgonen. Vid 3 tiden så ska jag klippa mig och tror det blir uppklippt. 

Godnatt!

Tjänna!

Hände inte så mycket i skolan idag. Drog sedan hem till Johnna en stund och är nu hemma.
Varit en lung och go dag. 

Nu är det bara imorgon och på onsdag kvar sen på onsdag kväll slutar vi. Då kommer vi dit och minglar lite ibörjan, Sedan går vi och käkar, får landgång eller nåt sånt. På kvällen Blire FEEEEEST på Marstrand!

Nu ska jag titta på Heroes!

Hatar detta vädret!

Är förskyld och eländig, blev typ sjuk efter att vi hade varit på liseberg och blivit blötas för att sendan torka genom att åka snabba saker och bli blöt sen igen. Ingen bra planering. 

Åkte till hästen tidigare idag och orkar inte rabbla upp allt. Vi hade ingen bra dag idag. missförsod varandra hella tiden och hon blev stressad med allt runt omkring... vi glömmer denna dagen och hoppas det går bättre nästa gång. 
Imorgon är det skola så där finns inte så mycket att göra. Efter skolan kommer jag hem och Chillar kankse hittar på något kul med en kompis eller nåt :)

Puss!

Kommer tillbaks och bloggar imorgon :)

Kände att jag sknar detta med bloggen. kommer hädan efter inte bry mig och jag inte har så mycket läsare med mera. Nu blir det bara mig rakt igenom. Kommer dock göra bloggen lite intressantare, eller försöka i alla fall. Kommer ta upp mer åsikter och feelings inlägg. Även strukturera mer och ha större initsiativ :)

Och som jag kan berätta nu. Ni får gärna slänga in en kommentar om jag stavat fel. har fått reda på att jag har dyselexi (stavning?) 

Puss!

Anledningen till att jag slutat blogga..

är att jag tycker det är så jobbigt att gå in och tvinga ur sig något att skriva för att hålla uppdateringen uppe. 
Skulle varit lättare om man va 2 st. 
Så jag tänker endast blogga om någon vill blogga med mig.

Söker bloggpartner, hör av er om ni är sugna, antingen hör ni av er här, på FB eller [email protected]

Orkar inte blogga lägger ner den nu på riktigt, bye bitches!